arrow_drop_up arrow_drop_down
22 juni 2018 

Doe je eigen ding bij burnout

Veel mensen raken in een burnout omdat ze niet doen wat écht bij hen past. Het is normaal dat je ergens ingroeit. Dat gebeurt bij iedereen. Stel dat je in een functie (of positie) groeit waar je geen energie van krijgt dan is dat best vervelend en een reden voor actie. Als je in een positie gegroeid bent die je veel energie kost en je vindt dat je moet doorzetten, dan ga je jezelf steeds verder uitputten. Uiteindelijk leidt dat tot overspannenheid en burnout. Als je het zover hebt laten komen, dan is de eerste stap om uit die positie te stappen en je eigen ding weer te gaan doen. Is dat zo eenvoudig? JA! Maar het zijn de echte volhouders die zichzelf volledig opbranden en die deze optie niet zien of niet willen zien.

In mijn documentaire ‘Doe je eigen ding’ zie je hoe een directeur van een software bedrijf burnout is geworden en hoe hij er veel sterker is uitgekomen.

 

Over de schrijver
Jos Verheijden is ervaringsdeskundige senior Burnout Trainer & Coach en helpt ondernemers, MKB-directeuren, zelfstandigen en hoog opgeleide professionals bij het voorkomen en herstellen van burnout symptomen en gerelateerde klachten zoals stress, sociale angsten, uitstelgedrag, werkdruk, onzekerheid, overspannenheid, communicatie en leiderschap. Jos wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doet hij via zijn coaching, training, vlogs, blogs, interviews en documentaires.
Reactie plaatsen

Volg de gratis workshop: "Ik wil/moet* veranderen"