Business Coaching Jos Verheijden

Business Coaching

Met Business Coaching krijg je Rust, Tijd en Ruimte

Stress, werkdruk, uitstelgedrag en burnout symptomen lijken erbij te horen. Maar is dat wel zo!


Met behulp van mijn Business Coaching verander je jouw focus en krijg je direct meer tijd, ruimte, inzicht en overzicht.

Dit is het resultaat van business coaching:

Je krijgt helderheid.

Als je niet alles uit je werk en je leven haalt en je de grip dreigt te verliezen, dan krijg je weer helderheid. Je ziet weer waar het om gaat en je neemt direct de juiste beslissingen.Je krijgt energie.

Als je jouw energie en focus kwijt raakt, slecht slaapt en rusteloos bent, dan zet je stappen die je direct energie geven. Je stopt met brandjes blussen en neemt de leiding terug.Je neemt de leiding.

Als je grote beslissingen moet nemen maar ze uitstelt en achterop raakt, dan maak je weer contact met je kern, je persoonlijke missie en drijfveren. Je weet weer wat je te doen staat.Wil je meer vanuit jezelf werken?

Natuurlijk heeft het aanpakken van directe uitdagingen je prioriteit. Dus daar beginnen we mee. Maar om échte en blijvende veranderingen te realiseren is het zinvol om jezelf op een dieper niveau te ontwikkelen.

Groeien in leiderschap is een proces en komt van binnen uit. Daarom werk je over een langere periode aan jouw uitdagingen. In plaats van alles te bedenken ga je weer op je intuïtie en kracht vertrouwen.

Dit ga je bereiken met business coaching

Met name bij vermoeidheid, uitstelgedrag, twijfel en voor het creëren van overzicht bij complexe vraagstukken is business coaching de perfecte aanpak. Je gaat:


  • Oude patronen en belemmerende gedachten loslaten.
  • Geïnspireerde actie nemen vanuit je kern en je missie.
  • Omgaan met faalangst, onzekerheden en tegenslagen.
  • De meest gezonde balans vinden tussen werk en privé.
  • Niet richten op problemen maar op alle mogelijkheden.

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Senior coach met bedrijfservaring

In mijn carrière in het bedrijfsleven heb ik geleerd om praktisch en pragmatisch te denken. Vanwege gezondheids-problemen en burn-out ben ik er uit gestapt en ben ik gaan trainen en coachen.

Ik werk en denk als een zelfstandig ondernemer en moet gewoon mijn eigen bedrijf runnen. Professionele Business Coaching

Bij stress, grote beslissingen en uitstelgedrag kan ik je als senior Business Coach prima ondersteunen. Soms wil je even sparren met andere ondernemers. En soms wil je uitstelgedrag, onzekerheid en stress grondig aanpakken.

Dan is mijn persoonlijke Business Coaching perfect voor jou.Kies de meest praktische aanpak

Wil je geen kostbare reistijd verliezen? Kun je niet (ver) reizen of ben je op reis? Dan is mijn Business Coaching de perfecte oplossing voor jou. De coaching is telefonisch (met of zonder beeld).

De combi met cursussen en live oefensessies verhogen het rendement van de individuele coaching.In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Zo pakken we het samen aan

In Business Coaching werk je gericht aan jouw uitdagingen. We gaan het samen doen: Jij weet wat je wilt aanpakken en bereiken. Ik ben deskundig op de instrumenten die je daarvoor kunt inzetten. We hebben eerst een telefonische intake.

Je werkt met bewezen methoden

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken (Organisatie Opstellingen), PLT, Tijdlijn Processen, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn.

Combineer coaching met training

De coaching gaat telefonisch vanaf je eigen werkplek. Je verliest dus geen kostbare reistijd en je plant de wekelijkse sessies vooruit in je agenda. Tegelijk volg je, op het moment dat jou het beste past, specifieke professionele cursussen.

Gun jezelf een senior business coach!

Haal jij er uit wat er in zit?

Veel ondernemers en managers benutten niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt. Omdat dat meestal op het werk is, schieten hun privé leven, relatie en kinderen er vaak bij in.


Doe je wel wat het beste is?

Ondernemers en managers die zichzelf een Business Coach gunnen, nemen heel andere beslissingen en gaan ontspannen door het leven. Ze weten wat hun persoonlijke missie is en waar ze energie van krijgen. Maar het aller-belangrijkste is: Ze handelen er ook naar!


Ps. Als alleen de senior coach goed genoeg is:

Ik verzorg alle coaching en training zélf!

Je hoeft niet te reizen; coaching is op afstand.

Omdat iedere coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Zelfs expats weten me te vinden.

Dus of je nu uit de regio Amsterdam, Utrecht, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Den Haag, Antwerpen of Brussel komt; je weet me te vinden!


Binnen een week aan je doelen werken.

De kosten voor professionele Business Coaching bedragen €1161 per zes uur excl. 21% btw.

Je kunt meestal binnen een week starten en je hoeft de deur niet meer uit om grondig en structureel aan jezelf te werken (de coaching is telefonisch met of zonder beeld).


Wil je meer ruimte en betere beslissingen nemen?

Plan dan direct een intake gesprek in zodat we snel aan de slag kunnen.
arrow_drop_up arrow_drop_down