Burnout Coaching Jos Verheijden

Burnout Coaching

Met Burnout Coaching krijg je direct de controle terug.

In Burn-out Coaching leer je anders met situaties om te gaan en zul je snel rust, tijd en ruimte ervaren.


Je pakt de oorzaak van je burn-out aan en je neemt de leiding over je leven terug.

Herken je deze burn-out symptomen bij jezelf:

Het groeit je boven het hoofd.

Werkdruk, stress en irritatie groeien je boven het hoofd en je kunt er geen afstand van nemen.

Je bent aan het overleven en je bent uitgeput maar je probeert met kracht alle bordjes hoog te houden.Je loopt overal tegelijk achteraan.

Je bent meer brandjes aan het blussen, dan dat je pro-actief effectieve stappen zet.

Je raakt de controle kwijt en je voelt je vaak gefrustreerd en je raakt de controle en het overzicht kwijt.Je frustratie groeit met de dag.

Het schiet niet op omdat je te perfectionistisch en een controlefreak bent.

Je frustratie groeit per dag en je ziet hoe anderen zich ontplooien terwijl jij aan het overleven bent.Ben je klaar om meer te bereiken in minder tijd?

Je bent directeur, zelfstandige of professional met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je wilt het goed doen, maar je merkt dat je steeds meer je best moet doen. Dat kost je veel energie en het gaat ten koste van jezelf.


Je ervaart typische burn-out symptomen, maar je mag niet uitvallen want dan stort alles in elkaar waar je al die tijd zo hard voor gewerkt hebt. Het is nu tijd om in te grijpen, maar dan wel professioneel, veilig en vertrouwd.

Burn-out Coaching is de snelste weg naar herstel.

Met name bij complexere thema's en grote belangen is Burnout Coaching de snelste weg naar herstel. Je gaat:


  • Oude patronen en structuren definitief doorbreken.
  • Trauma's, sociale angsten en onzekerheden loslaten.
  • Bewijsdrang, perfectionisme en controlegedrag loslaten.
  • Omgaan met faalangst, onzekerheden en tegenslagen.
  • De meest gezonde balans vinden tussen werk en privé.

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ervaringsdeskundige coach

Ik heb zelf een heftige burnout, sociale angsten, paniek-aanvallen en gezondheid problemen gehad en overwonnen. Steeds opnieuw moest ik een oplossing vinden.

Daarom weet ik nu exact wat wel en wat niet werkt. Dat maakt mijn coaching zo effectief en uniek.


 

Professionele senior coach

Bij de effectieve aanpak van jouw burn-out zullen we eerst de onderliggende oorzaken aanpakken.

Met name bij het aanpakken van pittige issues is het fijn om te kunnen kiezen voor individuele coaching. Veilig en ontspannen.Altijd en overal bereikbaar

Ook al wil je de beste specialist persoonlijk in de ogen kijken; bij burnout is het vaak niet mogelijk om te reizen. Zeker als je paniekaanvallen krijgt van autorijden.

Daarom ben ik gespecialiseerd in Telefonische Coaching. Dat kan met of zonder beeld.In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Zo pakken we het aan

In Burnout Coaching werk je heel gericht aan de oorzaken van je burnout. Vanwege mijn specialisatie kunnen we alle oorzaken veilig, vertrouwd en definitief oplossen. We kiezen samen waar je aan wilt werken.

Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past.

Professionele methode

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn.

Burnout Coaching combineer je met cursussen in de Lead2Flow Academy.

Training / Coaching

Het rendement van coaching wordt enorm verhoogd als je een combinatie maakt met mijn professionele online cursussen.

In de Lead2Flow Academy vind je alles wat je nodig hebt om snel te herstellen. De cursussen volg je als je tijd, energie en zin hebt. De individuele coaching sessies plan je in overleg met mij in.

Een Burn-out Coach is een pure senior specialist.

Stel hoge eisen aan je coach.

Een burn-out wordt meestal veroorzaakt door trauma's, systemische thema's (relatie met je ouders), pesten, angsten en onzekerheden. Allemaal issues uit het verleden. Om écht te herstellen moet je deze oorzaken aanpakken, beslissingen nemen en knopen doorhakken.

Veilig aan je trauma's werken.

Daarom verwacht je van een burn-out specialist dat hij autoriteit, senioriteit en vakkennis heeft. Maar vooral ook dat hij zeer ervaren is met het veilig en effectief aanpakken van onderliggende trauma's en issues. Verwacht een zakelijke, pragmatische en professionele coach.

Ps. Als voor jou alleen de beste goed genoeg is:

Ik verzorg alle coaching zélf!

Je hoeft niet te reizen; coaching is op afstand.

Omdat iedere coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland, België en zelfs wereldwijd.

Dus of je nu uit de regio Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Antwerpen of Brussel komt of in het buitenland woont; je weet me te vinden!

 

Binnen een week aan je herstel werken.

De kosten voor professionele Burnout Coaching bedragen €1161 per zes uur excl. 21% btw.

Je kunt meestal binnen een week starten en je hoeft de deur niet meer uit om grondig en structureel aan jezelf te werken (de coaching is telefonisch met of zonder beeld).

 

Wil je de controle over je leven terug?

De eerste stap is om contact met mij op te nemen voor een intake.
arrow_drop_up arrow_drop_down