Burnout Coaching

Als je 1-op-1 met mij als coach snel en definitief van je burn-out wilt herstellen en terugval wilt voorkomen.

In individuele Burnout Coaching leer je om je energie-vretende patronen definitief los te laten en door te groeien naar de beste versie jezelf.


Je herstelt snel en definitief van burn-out en ervaart weer rust, ruimte en balans.

Wil je de controle terug en terugval voorkomen?

Natuurlijk heeft het aanpakken van directe uitdagingen je prioriteit. Dus daar beginnen we mee. Je wilt immers snel verder met je leven.

Om te herstellen van burn-out én blijvende veranderingen te realiseren ga je over een langere periode op meerdere vlakken aan jezelf werken.

In plaats van alles te bedenken zul je weer op je intuïtie en gevoel vertrouwen en kom je in een flow van moeiteloosheid waarin je bereikt wat je wilt.

Gun jezelf een professionele senior burnout coach!

Met name bij complexere thema's en grote uitdagingen is professionele Burnout Coaching de meest grondige aanpak naar herstel.  Je gaat:

  • Oude patronen en structuren definitief doorbreken.
  • Trauma's, sociale angsten en onzekerheden loslaten.
  • Bewijsdrang, perfectionisme en controlegedrag loslaten.
  • Omgaan met faalangst, onzekerheden en tegenslagen.
  • De meest gezonde balans vinden tussen werk en privé.

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Omdat de kern van je burn-out in alle facetten van je werk en leven aanwezig is, kiezen we samen voor een brede aanpak met meerdere werkvormen en methodieken. Je privacy en veiligheid staan altijd voorop.

Individuele Coaching

In de individuele coaching gaan we specifiek in op jouw thema’s. Als senior coach weet ik heel snel de kern bloot te leggen en inzichten te geven om mee aan de slag te gaan.

Lead2Flow Academy

Ter ondersteuning van de 1-op-1 coaching sessies vind je in mijn Lead2Flow Academy alle inzichten, oefeningen en meditaties om snel terug in je kracht te komen.

Chat Support

Via Whatsapp kun je me continu vragen stellen. Eventueel kunnen we een korte extra sessie inplannen, of refereren aan oefeningen in de Lead2Flow Academy

Podcast

In mijn podcast ‘Burnout te slim af’ herken je jouw thema’s en uitdagingen (hij is gebaseerd op coaching issues) Deze inzichten gebruik je weer in de coaching, cursussen en oefeningen. 

Je eigen omgeving

In je werk en leven spelen alle ‘triggers’ die jouw onderliggende thema’s activeren. Hier ligt dus zowel de uitdaging als de oplossing van je burn-out. Hier pas je jouw nieuwe inzichten toe.

Coaching Retraite

Optioneel boek je een coaching retraite waarin je op afstand van je werk en dagelijkse uitdagingen 100% gefocust aan jezelf werkt. Voor als je nóg sneller en grondiger wilt herstellen.

Dit levert mijn grondige aanpak jóu op:

Je leeft je ideale leven

Je bent weer onafhankelijk en vrij om je eigen pad te volgen in werken en leven.

Je leeft je missie

Je hebt je missie, bijdrage en drijfveren helder en je leeft en handelt ernaar.

Je leeft met passie

Vanuit rust en ruimte maak je keuzes waarmee je in flow komt en je passie leeft.

Je hebt overzicht

Je hebt een nieuwe leefstijl ontwikkeld die echt bij je past en energie geeft.

Je bent in het moment

Je doet ontspannen je ding en geniet van de vrijheid om het op jóuw manier te doen.

Je delegeert meer

Je kunt makkelijk delegeren en jezelf focussen op wat bij jouw kwaliteiten past.
Jos houdt het luchtig
Jos is een fijne coach, qua persoon erg prettig, kundig en houdt ervan om zaken luchtig te houden. Dat is prettig in een traject waarbij je geconfronteerd wordt met jezelf.
Annie, Manager

Jos is een pure vakman

Jos verstaat de kunst om de dingen luchtig te brengen, maar ondertussen wel helemaal bij je te laten landen. Jos is een vakman pur sang en een mooi mens!
Niels, directeur-eigenaar
Jos motiveert je
Geweldig hoe Jos met zijn rust en vakmanschap je weet te motiveren en je je eigen oplossingen laat vinden. Het is een mooi avontuur. Een hele goede investering in jezelf.
Marc, Software Engineer
Jos is een zeer bekwame trainer
Een cadeau voor mijzelf, dit traject! Jos heb ik leren kennen als een ZEER bekwame coach, zowel qua theorie als in de sessies. Prettig dat je de theorie thuis bestudeert en in de coaching gebruikt.
Karin, Teamleider

Wil je snel en definitief van burn-out herstellen en terugval voorkomen?

Binnen een week starten met je herstel

Jouw traject van Burnout Coaching is bedoeld om structureel en definitief te herstellen van je burn-out en door te groeien naar de beste versie van jezelf.

Je kunt meestal binnen een week starten en je hoeft de deur niet uit om grondig en structureel aan jezelf te werken. Je bent al vrij snel weer redelijk fit.

Bij een grondige aanpak doorloop je het herstel- en groeiproces van burn-out tot authentiek jezelf zijn in zo'n 6-9 maanden.Je investering om snel te herstellen

Jouw Burnout Coaching traject omvat:

Twaalf uur individuele coaching (telefonisch of face-2-face)..
Een jaar chat-contact met je eigen coach.
Levenslang toegang tot de Lead2Flow Academy.
Re-integreren in je eigen omgeving.

Je investering bedraagt slechts: €3600 (excl 21% btw)


Afhankelijk van de complexiteit van je thema's kun je altijd extra coaching bijboeken à €1000 voor 5 uur (excl 21% btw).
We bespreken dit bij de intake.Ps. Als voor jou alleen de beste goed genoeg is:

Ik verzorg alle coaching zélf!

Mijn Burnout Coaching is gericht op ondernemers, zelfstandigen, directeuren, managers en hoogopgeleide professionals die hun burn-out grondig willen aanpakken en met professionele ondersteuning intensief aan zichzelf willen werken om een nieuwe gezondere balans te vinden.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Burnout Coaching en Burnout GroepsCoaching?

Bij Burnout Coaching werk je 1-op-1 met mij als coach. De individuele coaching is leidend en wordt ondersteund met de cursussen in Lead2Flow Academy (waardoor je veel minder uren coaching nodig hebt dan zonder de cursussen).
Bij Burnout GroepsCoaching volg je zelfstandig en in je eigen tijd en tempo de professionele cursussen in de Lead2Flow Academy. Je wordt ondersteund door de andere deelnemers in de Community en de Live Q&A Groep-Sessies met mij als coach.

Hoe maak ik de keuze tussen individuele Coaching en Groeps-Coaching?

Beide trajecten hebben hetzelfde einddoel: Dat je volledig herstelt van je burn-out klachten én doorgroeit naar de beste authentieke versie van jezelf.
Het ene traject is niet minder dan het andere. Het is anders:

Bij individuele coaching houd ik het tempo erin en kan ik heel gericht doorpakken naar de kern.
Bij groepscoaching wordt er meer van je eigen initiatief en vastberadenheid verwacht. Je moet meer zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen: De deelnemers in de community motiveren en stimuleren elkaar en houden elkaar accountable voor de energie en tijd die je in je herstel stopt.

Individuele coaching is noodzakelijk bij complexe uitdagingen, zware (ontwikkelings-)trauma's en gevoelige onderwerpen die je niet in een groep wilt of kunt bespreken.

Bij beide trajecten kun je altijd extra uren individuele coaching bijboeken.

Tijdens de intake geef ik sowieso advies over welk traject het beste bij jou past.

Wordt de coaching vergoed door een verzekering?

Vrijwel al mijn cliënten komen uit een zakelijke context waarbij het bedrijf de investering in coaching draagt. De (volledig aftrekbare) kosten worden door het (eigen) bedrijf betaald. De btw is uiteraard verrekenbaar.
Soms vergoed een arbeidsongeschiktheids-verzekering de kosten. Dat verschilt per verzekeraar.
De ziektekostenverzekering zal de kosten niet vergoeden.

Waarom zijn de vermelde prijzen exclusief btw?

Dat is omdat voor vrijwel al mijn cliënten de kosten door de zaak vergoed worden. Die kan de btw verrekenen, waardoor de prijs inclusief btw niet relevant is.
Voor particulieren geldt dat ze de btw wél zelf moeten betalen. Dat is hoe ons belastingsysteem werkt.