arrow_drop_up arrow_drop_down
8 januari 2017 

Wat is de zin van het leven?

Als je alles al hebt en tóch ontevreden of ongelukkig bent, dan is de belangrijkste vraag die je jezelf kunt stellen: ‘Wat is de zin van mijn leven?’. Nou hoor ik die vraag wel eens gesteld worden met een hele negatieve ondertoon. Vooral gesteld door mensen die in de problemen zitten en geen uitweg zien. Nou hoeft het voor jou niet zo zwaar te zijn. Gelukkig maar! Van de ander kant is het zo, dat als je deze vraag niet beantwoord hebt er je er niet naar leeft, dat je dan zomaar in een vervelende stemming kan wegzakken. Dat je bijvoorbeeld alles hebt (mooie carrière, partner, kinderen, huis, auto) en dat je tóch ongelukkig of ontevreden bent. Dat je eigenlijk lekker aan de slag wilt, maar dat je eigenlijk het nut er niet zo van inziet. Je hebt alles en je doet je best, maar je mist ‘iets’. Meestal komt dit omdat je de zin van je leven niet helder hebt en je er niet naar handelt.

Je begrijpt wel dat ik in mijn trainingen en coaching veel aandacht besteed aan ‘de zin van het leven’. Je gaat werken met je waarden, overtuigingen, identiteit, missie, drijfveren, zingeving en alles wat je persoonlijk effectief, succesvol, gelukkig en vrij zal maken.

Over de schrijver
Jos Verheijden is ervaringsdeskundige senior Burnout Trainer & Coach en helpt ondernemers, MKB-directeuren, zelfstandigen en hoog opgeleide professionals bij het voorkomen en herstellen van burnout symptomen en gerelateerde klachten zoals stress, sociale angsten, uitstelgedrag, werkdruk, onzekerheid, overspannenheid, communicatie en leiderschap. Jos wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doet hij via zijn coaching, training, vlogs, blogs, interviews en documentaires.
Reactie plaatsen

Volg de gratis workshop: "Ik wil/moet* veranderen"