Training Persoonlijke Kracht en Assertiviteit

Persoonlijke Kracht

Met Persoonlijke Kracht haal je het beste uit jezelf.

In je werk en leven wordt je regelmatig geconfronteerd met mensen, situaties, problemen en uitdagingen die je stress geven en energie kosten.


Met persoonlijke kracht laat je blokkades los en word je assertief en vrij. Je gaat effectief communiceren, creatieve oplossingen vinden en alles moeiteloos voor elkaar krijgen.

Herken je deze oorzaken van stress:

Je wilt alles zélf oplossen!

Je doet het liefst alles zelf; dat is het snelste en het gaat meteen goed.

Je neemt te weinig leiding en je gedraagt je meer als collega dan als manager, maar dat werkt niet.Je bent te perfectionistisch!

Je bent perfectionistisch en een controlefreak en het schiet niet op.

Je bent meer toeschouwer en je ziet hoe anderen zich ontplooien, terwijl jij je niet durft te laten zien.Je kunt niet meer loslaten!

Je merkt dat de stress steeds groter wordt en je leeg zuigt.

Je raakt uitgeput en mist meetings. Je aandacht en concentratie-vermogen verslappen.Wil je écht jezelf zijn?

Door je persoonlijke kracht te ontwikkelen ga je jouw eigen weg en manier vinden om met alle uitdagingen om te gaan. Je gaat energie-vretende blokkades loslaten.

Je leert jezelf kennen. Je krijgt helder wat jouw unieke pad is. Je vindt oplossingen voor alledaagse uitdagingen. Het resultaat is dat je in elke situatie zelfverzekerd en assertief jezelf kunt blijven.

Wil je het sámen doen?

Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen, maar gelukkig hoef je het niet alléén te doen! Soms kun je doorslaan in controle en perfectionisme en ben je aan het overleven.

Je vergeet om hulp te vragen en te accepteren. Bij het aanpakken van stress, sociale angsten, burnout en onzekerheid heb je gewoon hulp van professionals en anderen nodig. Dat is oké!

Ontwikkel je persoonlijke kracht en bereik wat je wilt!

Als directeur, zelfstandige, manager of professional moet je naast alle uitvoerende taken ook presentaties geven, onderhandelingen voeren, vergaderingen voorzitten en bijwonen. Je wilt dit graag doen, maar je wordt steeds vaker overmand door stress, onzekerheid, angst en paniek. Je raakt de controle kwijt. Zo kom je niet verder. Dit moet anders.

Met persoonlijke kracht zul je:

Jezelf vrij voelen, jezelf meer laten zien, dichter bij jezelf komen en jezelf helemaal oké vinden.Regisseur zijn van je eigen stemming en emoties, spontaner worden in je relaties, werk en leven.Plezier beleven aan het geven van presentaties en naar buiten treden met je mening en ideeën.Groeien in kracht, eigenwaarde en vast-beradenheid, meer energie krijgen en houden.


 

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Persoonlijke Kracht is de perfecte mix van persoonlijke coaching en online cursussen.

Persoonlijk contact

Het loslaten van sociale angsten, stress en werkdruk en het ontwikkelen van persoonlijke kracht gaat het makkelijkst met de combinatie van individuele personal coaching en goed onderbouwde theorie en oefeningen.


Je kunt dit in je eigen omgeving, tijd en tempo oefenen.

Doorlopend starten

Je kunt op elk moment starten en geheel je eigen tijd en tempo bepalen. De persoonlijke coaching met je senior coach kan via telefoon, zoom of buiten in de natuur.


De professionele online cursussen plan je zelf in. Je gaat alles in je eigen werk en leven toepassen. 

Met persoonlijke kracht sta je sterk in het leven.

Wat wil je als eerste aanpakken?

Met mijn professionele aanpak herstel je grondig en definitief van je burnout, spreekangst, lage assertiviteit, communicatie issues, onzekerheden en belemmeringen en kom je weer volledig terug in je kracht en energie.

Persoonlijke Kracht is een assertiviteitstraining, communicatietraining, burnout-training en persoonlijke ontwikkelingstraining in één. Je pakt immers effectief alle onderliggende thema's aan die de oorzaak zijn van alles waarin je vastloopt!

Dit ga je leren in Persoonlijke Kracht:

  • Beperkingen loslaten en ombuigen naar krachtige stemmingen.
  • Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
  • Assertief en daadkrachtig optreden en beslissingen nemen.
  • Verbluffende inzichten over hoe je alles wél voor elkaar krijgt.
  • Effectief communiceren en je autoriteit en charisma verbeteren.
  • Een positieve impuls geven aan je werk, carrière, relatie en leven.
  • Energie opbouwen en altijd in een positieve stemming blijven.

Naast de individuele coaching volg je professionele online cursussen.

Theorie bestudeer je thuis in je eigen tijd en tempo.Je oefent je nieuwe kennis in je eigen werk en leven.Je werkt met je senior coach aan je eigen thema's.Start vandaag met groeien

Je start meestal binnen een week met de individuele coaching sessies. Daarnaast volg je de cursussen in de Lead2Flow Academy.

Je kunt elk moment starten en direct aan jezelf werken. De online cursussen lopen continu door.

 


Ontwikkel je eigen kracht

Veel directeuren, zelfstandigen en professionals benutten niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt.

Als je jezelf een professionele coach gunt, neem je heel andere beslissingen.

  


Investeer eerst in jezelf

Naast de Individuele Personal Coaching volg je diverse professionele cursussen in de Lead2Flow Academy.

De kosten bedragen slechts: €1700 (excl 21% btw) voor 6 uur Personal Coaching en 6 maanden toegang tot alle cursussen.

 

 

Wil je in je kracht komen en energiek bereiken wat je wilt?

Neem dan contact op voor een goed gesprek, of schrijf je nu direct in voor Persoonlijke Kracht.
arrow_drop_up arrow_drop_down