arrow_drop_up arrow_drop_down
24 februari 2020 
in Stress

Ben jij geschikt voor het werk?

Ik weet dat het niet gebruikelijk is om de vraag te stellen of je geschikt bent voor het werk. We zijn immers gericht op het voldoen aan verwachtingen. Verwachtingen ván onszelf of van anderen. Maar ook verwachtingen áán onszelf of áán anderen. Veel mensen denken bij de vraag of ze geschikt zijn voor het werk aan hun baan, bedrijf of activiteiten. Maar ik bedoel eigenlijk heel iets anders: In een leven, bedrijf, relatie moeten regelmatig beslissingen genomen worden. Beslissingen die consequenties hebben, maar die wél genomen moeten worden! De vraag is of jij degene bent die deze beslissingen neemt. Ik heb het niet over jij ze dúrft te nemen, wilt gaan nemen of zal gaan nemen, maar of je bereid bent het nu te doen. Met andere woorden: Of jij geschikt bent voor het werk dat je te doen hebt. Als je dat nog niet doet, stel jezelf dan eens de vraag wie je moet zijn om het het werk wél te doen. Of bekijk de video hieronder:


Uiteraard is het mijn vak, mijn passie en mijn werk om mensen te trainen en te coachen om de beste versie van zichzelf te worden en de juiste actie te nemen. In de training Persoonlijk Leiderschap ontwikkel je leiderschap met als doel om beter in een flow van moeiteloosheid te komen waarin je eenvoudig de juiste dingen doet.

Over de schrijver
Jos Verheijden is ervaringsdeskundige senior Burnout Trainer & Coach en helpt ondernemers, MKB-directeuren, zelfstandigen en hoog opgeleide professionals bij het voorkomen en herstellen van burnout symptomen en gerelateerde klachten zoals stress, sociale angsten, uitstelgedrag, werkdruk, onzekerheid, overspannenheid, communicatie en leiderschap. Jos wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doet hij via zijn coaching, training, vlogs, blogs, interviews en documentaires.
Reactie plaatsen

Volg de gratis workshop: "Ik wil/moet* veranderen"