Waarom ben je hier op aarde?
14 februari 2018 

Waarom ben je hier op aarde?

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je hier op aarde bent? Opmerkelijk genoeg ben je niet de enige die zich deze vraag stelt. Ricardo Semler (een top-CEO van een groot, succesvol, internationaal industrieel consortium) stelt zichzelf deze vraag regelmatig. Het essentiële verschil met anderen die zich deze vraag stellen is: Hij dóet er ook echt wat mee.

Ricardo Semler is voor mij het grote voorbeeld als het gaat om het leven van je eigen persoonlijke missie. Hij volgt zijn hart en zijn passie. Hij prevaleert wijsheid boven kennis. Hij haalt het beste in mensen naar boven. Dat doet hij niet alleen in zijn bedrijf, maar ook door het opzetten van een geheel nieuw school-systeem en het bouwen van samenlevingen. In onderstaande TED-talk leer je hem en zijn ideeën beter kennen.

 

In Business Coaching ga je onder andere jóuw persoonlijke missie ontdekken (waarom je hier op aarde bent) en toepassen op alle facetten van je werk en leven. Het zal je persoonlijke effectiviteit een enorme boost geven.

Over de schrijver
Jos Verheijden is ervaringsdeskundige senior Burnout Trainer & Coach en helpt ondernemers, MKB-directeuren, zelfstandigen en hoog opgeleide professionals bij het voorkomen en herstellen van burnout symptomen en gerelateerde klachten zoals stress, sociale angsten, uitstelgedrag, werkdruk, onzekerheid, overspannenheid, communicatie en leiderschap. Jos wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doet hij via zijn coaching, training, vlogs, blogs, interviews en documentaires.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down