Interview: Hoe overleef je een crisis?
27 november 2011 

Interview: Hoe overleef je een crisis?

Natuurlijk komen we allemaal wel eens in een crisis. Echter de een zal er beter mee omgaan dan de ander. Wat is het ‘geheim’ om heel effectief met een crisis om te gaan en er sterker uit te komen? In een heel persoonlijk interview legt Pieter Bos uit wat zijn strategie geweest is om sterker uit zijn zwaarste crisis te komen.

Tijdens zijn burn-out kreeg hij ook nog eens de halve wereld over zich heen. Tegelijk werd hij aangevallen op een van zijn belangrijkste waarden. Ik denk dat de meeste mensen afgehaakt zouden zijn. Pieter heeft echter op een hele mooie manier zijn eigen weg gevonden.

Bekijk het interview:

Wat is jouw strategie om met sterker uit een crisis te komen?

Over de schrijver
Jos Verheijden is ervaringsdeskundige senior Burnout Trainer & Coach en helpt ondernemers, MKB-directeuren, zelfstandigen en hoog opgeleide professionals bij het voorkomen en herstellen van burnout symptomen en gerelateerde klachten zoals stress, sociale angsten, uitstelgedrag, werkdruk, onzekerheid, overspannenheid, communicatie en leiderschap. Jos wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doet hij via zijn coaching, training, vlogs, blogs, interviews en documentaires.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down