Dit is géén kerstverhaal
26 december 2016 

Dit is géén kerstverhaal

Hoewel je jezelf het hele jaar kunt verbinden, helpt het kerstfeest om makkelijker de verbinding aan te gaan. Je viert samen met familie en vrienden een feestje. Dat is natuurlijk fantastisch, maar vanuit mijn vak ben ik er natuurlijk vooral alert op dat je je met jezélf verbindt. Ik ontmoet veel mensen die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Dat vertaalt zich in werkstress, relatieproblemen, angstaanvallen, overspannenheid en zelfs burnout. Daarom vertel ik dit jaar geen kerstverhaal, maar vertel ik nog eens hoe versterkend het is om jezelf écht te verbinden.

 

 

Bij alle onderzoeken naar trauma en de verwerking van vervelende ervaringen blijkt dat het essentieel is om jezelf te verbinden met je naasten. Dat gaat zowel geestelijk (erover praten) en lichamelijk (elkaar vasthouden). Gebruik deze kennis voor jezelf en voor je naasten.

Over de schrijver
Jos Verheijden is ervaringsdeskundige senior Burnout Trainer & Coach en helpt ondernemers, MKB-directeuren, zelfstandigen en hoog opgeleide professionals bij het voorkomen en herstellen van burnout symptomen en gerelateerde klachten zoals stress, sociale angsten, uitstelgedrag, werkdruk, onzekerheid, overspannenheid, communicatie en leiderschap. Jos wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doet hij via zijn coaching, training, vlogs, blogs, interviews en documentaires.
Jessica
Door

Jessica

op 28 December 2016

Mooi
Dank je wel voor dit mooie niet kerstverhaal over verbinden.

Lex
Door

Lex

op 1 January 2017

Dit is géén kerstverhaal
Mooi, Een hoopgevend en inspirerend verhaal. Heel herkenbaar.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down