Spoedcursus energie-management

Stap 7: Zet nu de eerste stap

Als je jouw doel nog niet hebt bereikt, dan wist je nog niet hoe je er kon komen. Andersom geldt hetzelfde; als je nu al precies wilt weten hoe je jouw doel zeker bereikt, dan gaat dat niet lukken. Het is onmogelijk om vooraf precies te weten hoe je bij je doel komt. Als je dat namelijk wél zou weten, dan had je het al bereikt. Toch!?


Het enige dat je kunt doen is de eerste stap zetten

Je hoeft niet alles te overzien om op je 'bestemming' aan te komen. Kijk gewoon naar het stukje dat je makkelijk kunt overzien en zet je eerste stapje. Zolang je in beweging blijft, zul je steeds weer iets nieuws ontdekken en weten welke kant je op kunt. Als je stopt, zul je enkel nog het bekende stukje zien (en kom je dus niet verder).


Het volgende stapje

Als Professioneel Burnout Coach werk ik voor de zakelijke markt en met name met ondernemers, managers en hoogopgeleide professionals. Mensen die al burn-out symptomen ervaren of die merken dat ze iets moeten doen om beter ik hun kracht en bij zichzelf te blijven. Hier op mijn website vind je de beschrijving van mijn Burnout Coaching.


Professionele hulp

Besef jezelf dat je bij burnout symptomen áltijd professionele hulp moet inschakelen! Je komt er zelf immers niet uit omdat je oude aanpak niet meer werkt (of averechts werkt). Je zult een nieuwe aanpak en leefstijl moeten ontwikkelen. Daar kan ik je bij helpen.