Referentielijst

Tevreden mensen en bedrijven

Velen gingen je voor: Ontdek zelf of mijn aanpak bij jóu past

Net als iedereen, heb jij waarschijnlijk ook je eigen (af-)leerdoelen en uitdagingen. Vaak kun je zelf niet de vinger op de zere plek leggen. Dat is heel normaal. Soms is het voldoende om je problemen eens met een vriend of vriendin te bespreken.

Soms heb je een professionele coach nodig. Zorg dan wel dat die ook echt gespecialiseerd is in jouw vraagstukken. Iedere coach (psycholoog, arts, therapeut, enz) heeft zijn eigen specialisatie.

Als professioneel trainer en coach met ruime ervaring in het bedrijfsleven heb ik trainingen en coaching verzorgd voor mensen bij profit en non-profit organisaties, multinationals, MKB-bedrijven en overheid.

Hieronder vind je een aantal cases (voorbeelden) waarvoor mensen bij mij komen:

Ondernemers

Ondernemer wordt je door overdracht van het familiebedrijf van vader op zoon, of door zelf je bedrijf te starten. Vaak ontstaan er verstrikkingen (o.a. door prestatiedrang) die tot energieverlies en burnout leiden. We halen de oorzaak achter de burnout weg. Hierdoor ben je als ondernemer weer gesterkt om je eigen visie te ontwikkelen. Zowel werkplezier als je gezinsleven krijgen een prachtige nieuwe impuls.

Managers

Managers lopen regelmatig vast in hun communicatie, leiderschap en spreekangst. Vaak kunnen ze de balans tussen werk en privé niet vinden. Ze worden geconfronteerd met 'lastige' medewerkers. In mijn coaching en training krijg je alle inzichten en gereedschappen om weer krachtig in je werk en leven te staan. Je gaat leidinggeven weer prettig vinden. Je gaat genieten van toespraken en presentaties.

Assertiviteit

Veel medewerkers en managers hebben last van een lage assertiviteit. Ze durven geen 'nee' te zeggen en laten over zich heen lopen. Proberen de problemen van anderen over te nemen. Anderen gaan weer snel conflicten aan en laten de spanning veel te hoog oplopen. In mijn training en coaching leer je weer snel je eigen plek in te nemen en krachtig vanuit het hier en nu te reageren. Assertief, ontspannen en authentiek.

Burnout en energieverlies

We leggen in onze jeugdjaren de basis om een goed en prettig leven te leiden. Dit is de basis voor succes, gezondheid, energie, goede relaties en het realiseren van al je doelen. Door onveiligheid, echtscheiding, ziektes, pesten en andere factoren kan die basis onvoldoende aanwezig zijn. In mijn trainingen leer je om het verleden los te laten en de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden.

Referentielijst

Ik heb ondernemers, managers en medewerkers gecoacht en getraind van banken (o.a. ABN-Amro, Rabobank), grote bedrijven (o.a. Philips, Heijmans, Albemarle Catalysts, Kwik-Fit, Sachem Europe), middelgrote bedrijven (o.a. Auping, Vlisco, Artex, Artofil), ingenieursbureaus (o.a. Infratech, Van Kleef), winkelketens (o.a. Elektrovakman) en legio MKB bedrijven. Leerdoelen lagen op het gebied van leiderschap, communicatie, teambuilding, assertiviteit, burnout, sales en spreekangst.

Referenties

Lees meer over Jos Verheijden

Ontdek zelf of mijn stijl en aanpak bij jou en je leerdoelen past.