Referentielijst

Mijn kernwaarden gaan om jou!

Jij bent altijd de moeite waard!

Jij bent de centrale persoon in mijn professionele organisatie. Daarom is alles gericht op jou en jouw persoonlijke leerdoelen.


Het belangrijkste is dat jij je eigen proces in je eigen tempo kunt doorlopen. Dat is waar ik als mens, trainer en coach in mijn organisatie voor sta.

Vertrouwen

Bij persoonlijke ontwikkeling wil je jezelf helemaal kunnen geven. Lekker aan jezelf werken. Je kwetsbaar kunnen opstellen. Daarom zal ik er alles aan doen om je een veilige omgeving te bieden. Zodat je jezelf veilig voelt om je 'ding' te doen. Ik denk dat mijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid je dit vertrouwen zullen geven.

Ruimte

Je krijgt alle ruimte om je eigen proces te doorlopen. Op jouw manier en in jouw tempo. Ik zorg voor de prettige omgeving, ontspannen sfeer, vertrouwen en veiligheid. Laat dat maar aan mij en de mensen die me ondersteunen over. Je bent in vertrouwde handen. Deze ruimte vertaalt zich ook in de persoonlijke ontwikkeling die je gaat meemaken. Alles is mogelijk!

Professionaliteit

Je wilt niet alleen waar voor je geld, maar ook zeker weten dat het allemaal goed zal verlopen. De beste garantie hiervoor is mijn ruime praktijkervaring, bereikte resultaten en de vele positieve ervaringen van deelnemers. Tegelijk heb ik mijn kwaliteitssystemen op orde, hanteer ik het NOBCO klachtenreglement en Ethische Code en zijn mijn Privacy Statement en Algemene Voorwaarden helder en toegankelijk.

Ervaringsdeskundig

Het belangrijkste dat je van een personal coach mag verwachten, is dat hij zijn éigen proces doorlopen heeft. Zijn eigen problemen opgelost heeft. Om die reden volg ik constant opleidingen en trainingen en check ik voortdurend wat de nieuwste inzichten voor me kunnen betekenen. Deze kennis en inzichten geef ik weer meteen door in mijn trainingen en coaching.

Resultaat

Je wilt snel starten met je eigen proces en zichtbare resultaten boeken. Natuurlijk mag het heel gezellig zijn (en dat is het ook), maar het gaat wel om het resultaat. Persoonlijk denk ik dat je in een prettige ontspannen sfeer het makkelijkst je 'ding' kunt doen. In zo'n sfeer realiseer je al je doelen, wordt je assertiever, krijg je meer energie en ga je helderder communiceren..

Borging van resultaten

Na een traject wil je graag vasthouden wat je geleerd hebt.  Daarom is het belangrijk om groeistappen te verankeren. In oefengroepen, online cursussen en individuele coaching veranker je je groeiproces grondig en blijvend. Ook ná een traject kun je altijd op me terugvallen. Met Tele-Coaching (met of zonder beeld) en E-Coaching sta ik gewoon voor je klaar, dat spreekt vanzelf.

Respect

Mensen veranderen alleen als ze dat zélf willen. Als coach kan ik jou niet veranderen, maar ik zal je wel de juiste handvatten bieden om dat te doen. Omdat ik volledig van jouw proces uitga, zal ik altijd voorrang geven aan onverwachte wendingen in een training of coaching. Het is en blijft mensenwerk. En jouw persoonlijk proces staat altijd voorop.

Veiligheid

In trainingen dragen wij er samen zorg voor, dat iedereen respectvol met zijn eigen proces en dat van anderen omgaat. Iedere deelnemer doorloopt zijn proces uiteraard op zijn eigen manier. Ik zal bewaken dat je dat ecologisch en in afstemming met je omgeving doet. Ik zal zowel je oude als je nieuwe gedrag volledig aanvaarden zoals het is.


Referenties

Lees meer over Jos Verheijden

Ontdek zelf of mijn stijl en aanpak bij jou en je leerdoelen past.