Jos Verheijden Coach

Coaching Retraite

Als je een half jaar hersteltijd wilt terugbrengen tot vier dagen!

Als ondernemer ben je dag en nacht met je bedrijf bezig en loop je het risico om jezelf, het overzicht en de essentie kwijt te raken.

Met name bij burn-out verschijnselen, uitstelgedrag, zelf-sabotage, relatieproblemen en grote zakelijke uitdagingen is het verstandig om even afstand te nemen.

Je doet een coaching retraite om ver weg van je dagelijkse business in een ongedwongen sfeer grondig en discreet aan jezelf te werken.

Je hebt 100% beschikbaarheid en aandacht van je eigen professionele senior coach en je gaat volledig naar je kern en essentie.

In een vier-daagse Coaching Retraite bereik je vaak meer dan in zes maanden 'normale' coaching.

Effectiever dan dit gaat het niet worden!

Je krijgt helderheid.

Als je niet alles uit je bedrijf, je relatie en je leven haalt en je de grip verliest dan krijg je weer helderheid. Je ziet weer waar het om gaat en je neemt direct de juiste beslissingen.

Je krijgt energie.

Als je jouw energie en focus kwijt raakt, slecht slaapt en onrustig bent, dan zet je stappen die je direct energie geven. Je stopt met zoeken en je komt terug in je kracht.

Je krijgt rust.

Als je grote zakelijke beslissingen moet nemen maar ze uitstelt omdat je er geen grip op krijgt, dan maak je eerst contact met je kern, je missie en drijfveren.

Jos Verheijden Coach

Heb je even afstand en ruimte nodig?

Uiteraard wil je jouw acute uitdagingen direct aanpakken. Daarom beginnen we in principe met 'normale' losse wekelijkse coaching sessies.

Bij grote en ingewikkeld samenhangende uitdagingen is het zinvol om even afstand te nemen en in een ongedwongen sfeer tot de kern te komen.

Je wilt immers fundamentele en blijvende veranderingen realiseren.

Groeien in helderheid is een proces dat van binnenuit komt. Daarom werk je in de meerdaagse coaching retraite volledig gefocust en zonder afleiding of andere verplichtingen aan jouw uitdagingen.

In plaats van alles te bedenken ga je weer op je intuïtie en kracht vertrouwen.

In een retraite op afstand van je business bereik je in een ongedwongen sfeer een diepgang en resultaat dat anders niet mogelijk is.

Met name bij acute uitdagingen, hoge prioriteit, burn-out, zelf sabotage, uitstelgedrag en voor het creëren van overzicht bij complexe vraagstukken is een intensieve individuele coaching retraite de perfecte aanpak voor jou. Je gaat:

  • Oude patronen en belemmerende gedachten loslaten.
  • Geïnspireerde actie nemen vanuit je kern en je missie.
  • Een gezonde balans vinden tussen werk, privé en gezin.

Intensief en individueel met 100% aandacht voor jou.

Professionele senior Coach

Bij stress, grote uitdagingen en uitstelgedrag kan ik je als senior coach prima ondersteunen. En soms wil je het grondiger aanpakken.

Dan is mijn persoonlijke en individuele coaching retraite op afstand van je business en dagelijks leven perfect voor jou.

 

Kies de meest effectieve aanpak

Soms zijn je uitdagingen zo groot en acuut dat je er even tussenuit moet. Je wilt afstand nemen om weer overzicht en inzicht te krijgen.

Met je gezin op vakantie gaan helpt, maar soms wil je gewoon even alleen weg. In een coaching retraite ben ik er voor jóu.

 

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Zo pakken we het samen aan

In een Coaching Retraite werk je gefocust aan jouw uitdagingen. We gaan het samen doen: Jij weet wat je wilt aanpakken en bereiken. Ik ben deskundig op de instrumenten die je daarvoor kunt inzetten. Voor- en achteraf volg je 'normale' coaching sessies.

Ik werk met bewezen methoden

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken (Organisatie Opstellingen), PLT, Tijdlijn Processen, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn.

Coaching Retraite met diepgang

De 'normale' coaching sessies gaan telefonisch of face-2-face. Als we elkaar goed genoeg kennen, dan kunnen we kiezen voor een intensieve retraite. Met name ondernemers die constant op scherp staan, hebben baat bij een retraite op afstand van de dagelijkse business.

Gun jezelf een professionele senior coach en ervaar het verschil

Haal jij er uit wat er in zit?

Veel ondernemers benutten niet hun volledige potentieel en worden gestuurd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt. Omdat dat meestal op het bedrijf is, schieten hun privé leven, gezondheid, relatie en kinderen er vaak bij in. Vrijwel alle ondernemers zoeken naar meer balans!

Doe je nog wel je eigen ding?

Ondernemers en directeuren die regelmatig met een Senior Coach werken, nemen heel andere beslissingen en zijn meer in balans en in flow. Ze kennen hun persoonlijke missie en weten waar ze energie van krijgen. Ze zijn succesvol op alle gebieden in het leven. Het belangrijkste is: Ze handelen er ook naar!

Ps. Als voor jou alleen de beste goed genoeg is:

Ik verzorg alle coaching en retraites zélf!

Je neemt afstand om overzicht en balans te krijgen

Je hebt even tijd en ruimte voor jezelf.

De kracht van een retraite is dat je ver weg bent van je business en alle prikkels en verleidingen die je vasthouden in je oude patronen. We zoeken een omgeving waar je jezelf goed, vrij en afgezonderd voelt. In Europa is Ibiza de beste plek voor een meerdaagse retraite. 

 

Je vindt helderheid, inzicht en balans.

Je investering in de coaching is een vast bedrag. Bijkomende kosten zijn afhankelijk van andere factoren. Reis- en verblijfkosten regel en betaal je zelf (en soms ook voor je coach). Een retraite duurt vier dagen. Je hebt tijdens de retraite mijn volledige aandacht en beschikbaarheid.

 

In een coaching retraite van vier dagen bereik je meer dan anders in zes maanden.

Voorkom terugval na de retraite

Als je niet diep genoeg naar de kern gaat of te kort aan je uitdagingen werkt, dan is het risico op terugval aanwezig. Een vierdaagse coaching retraite is ruim voldoende diepgaand en lang genoeg om de kans op terugval minimaal te houden. 

Essentieel is dat je direct na terugkomst stappen zet om je oude energielekken aan te pakken en op te schonen. Uiteraard help ik je daarbij in losse coaching sessies.

Wil je meer inzicht, overzicht, de juiste keuzes maken en balans vinden?

Ps. Mijn Coaching Retraite is gericht op ondernemers die willen aanpakken en met professionele ondersteuning heel gericht en intensief aan zichzelf willen werken.