Training Persoonlijke Kracht en Assertiviteit

Mindfulness met NLP

voor thuiswerkende professionals

In deze in-company training op afstand ontmoet je collega's vanuit je eigen huis. Je trekt samen op om NLP te leren én mindfulness te ervaren. Je raakt (weer) persoonlijk betrokken bij elkaar en je werkgever.

In deze interactieve NLP cursus via Live Zoom Sessies ontmoet je collega's en leer je samen:

Hoe je bij thuiswerken de situatie ontspannen naar je hand zet en het resultaat bereikt dat je wilt.

Hoe je stress, werkdruk, onzekerheid, eenzaamheid, en lage betrokkenheid ombuigt naar mindfulness en flow. 

Hoe je een NLP mindset ontwikkelt en ontspannen positief in je kracht blijft.


Deze training op afstand draait vooral om persoonlijk contact.

Je wilt betrokken worden

Door met NLP je persoonlijk contact te intensiveren ga je  anderen eenvoudig betrekken in jouw ideeën. Je wilt geen technieken leren, maar lekker samen sparren.

Je leert hoe je in je eigen woorden en in gewoon Nederlands oplossingen vindt voor alledaagse uitdagingen. Het resultaat is dat je iedereen in elke situatie zelfverzekerd en assertief overtuigt.

Je wilt het samen doen

Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen, maar gelukkig hoef je het niet alléén te doen! Nieuwe communicatie oefen je het best samen in een groep met gelijkgestemden.

Theorie bestudeer je gewoon thuis via uitgebreide professionele video cursussen. Het oefenen doe je in wekelijkse Live Zoom Sessies met maximaal tien gelijkgestemde collega's.

Ontwikkel je overtuigingskracht en bereik wat je wilt!

Bij het thuiswerken moet je als professional naast je zakelijke werkzaamheden ook omgaan met kinderen en een partner die om aandacht vragen.

Je mist de sociale interactie die je op kantoor had. Je voelt dat de band met je werkgever en je collega's verwatert. Je mist de betrokkenheid.

 Ondanks je jonge leeftijd voel je jezelf eenzaam, afgesloten en lamgeslagen. Je kunt geen kant op.

Je wilt de draad wel oppikken maar je mist de motivatie en betrokkenheid. Je geeft je over aan de situatie. Dit is niet wat je als jonge professional voor ogen had.  

De interactieve cursus Mindfulness met NLP geeft je alle handvatten om weer in je kracht en flow te komen. In Live Zoom Sessies ontmoet je collega's die óók aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Net als jij!

Met 'Mindfulness met NLP' zul je:

Jezelf vrij voelen, jezelf meer laten zien, dichter bij jezelf komen en jezelf helemaal oké vinden.Regisseur zijn van je eigen stemming en emoties. Spontaner worden in je relaties, werk en leven.Plezier beleven aan het voeren van besprekingen en naar buiten treden met je mening en ideeën.Groeien in uitstraling, stemming, energie, charisma, overtuigingskracht en vastberadenheid.In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

'Mindfulness met NLP' is een groepstraining op afstand. De nadruk ligt op het persoonlijk contact in de Live Sessies.

Persoonlijk contact

Het ontwikkelen van ruimte en overzicht gaat het makkelijkst met de combinatie van persoonlijk contact en goed onderbouwde theorie en oefeningen. Je wilt dit in je eigen omgeving, tijd en tempo doen. Daarom doe je Mindfulness met NLP.

Samen met collega's

Je start als groep en je doorloopt samen het traject. Bij elk onderdeel kun je vragen stellen aan mij en andere deelnemers. De Live NLP Sessies volg je samen met collega's die je vertrouwd en andere deelnemers. Je gaat elkaar beter persoonlijk kennen.

Wekelijkse sessies

'Mindfulness met NLP' omvat zestien Live Sessies waarin je mij en de andere deelnemers ontmoet. Vooraf volg je de professionele online NLP videocursus met alle theorie, inzichten, technieken en oefeningen. Je hebt vier maanden om alles af te ronden.

Training-Coaching 3.0

Deze belangrijke innovatie verandert definitief onze kijk op persoonlijke training en coaching.

Theorie bestudeer je nu gewoon thuis in je eigen tijd en tempo. Super gedetailleerd en zo vaak te herhalen als je wilt.Je oefent je nieuwe kennis met andere collega's nu verspreid over een aantal maanden in wekelijkse live sessies.Je logt nu iedere week een uur in om samen met je professionele coach aan je thema's te werken. Veilig en vertrouwd.Ontwikkel een NLP mindset en alles zal veranderen.

Hoe wil je veranderen?

'Mindfulness met NLP' is een NLP-training, Mindfulness-training, assertiviteitstraining, communicatietraining en persoonlijke ontwikkelingstraining in één. 

In de Live Sessies oefen Je immers effectief alle thema's die bij jou en de andere deelnemers spelen! Je leert hoe je in je eigen woorden blijvende veranderingen realiseert. 

Heel praktijkgericht en direct toepasbaar in je werk en leven.

Dit leer je in 'Mindfulness met NLP':

  • In drukke thuiswerksituaties ontspannen in je kracht blijven.
  • Beperkingen loslaten en ombuigen naar krachtige stemmingen.
  • Oude concepten en belemmerende overtuigingen loslaten.
  • Assertief en daadkrachtig optreden en beslissingen nemen.
  • Verbluffende inzichten over hoe je alles wél voor elkaar krijgt.
  • Effectief communiceren en je autoriteit en charisma verbeteren.
  • Een positieve impuls geven aan je werk, carrière, relatie en leven.

In wekelijkse Live Sessies heb je persoonlijk contact met collega's en jouw trainer Jos Verheijden .

Start direct met de training

Je opent alle cursussen en Live Sessies in de Lead2Flow Academy.

De Live Sessies en de professionele cursussen lopen 4 maanden door. Voor de cursussen kies je zelf wanneer je inlogt. De Live Sessie zijn op een vast tijdstip met jouw vaste groep.

 


Ontwikkel het potentieel

Door het thuiswerken benutten veel  professionals niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze raken de verbinding, betrokkenheid en hun alertheid kwijt.

Als je hen een professionele training gunt, dan nemen ze heel andere beslissingen.

  


Investeer in je professionals

De kosten bedragen: €5900 (excl 21% btw) per groep van max 10 deelnemers voor 16 wekelijkse Live Sessies van 1 uur.

Ps. Dit is slechts €37 per medewerker per Live Sessie van een uur!Wil je jouw thuiswerkende professionals meer betrekken en motiveren?

arrow_drop_up arrow_drop_down