arrow_drop_up arrow_drop_down
Training Persoonlijke Kracht en Assertiviteit

Mindfulness met NLP

Met NLP weet je elke situatie naar je hand te zetten en mindfulness te ervaren.

In deze interactieve live NLP cursus leer je:

Hoe je stress, werkdruk, onzekerheid, overspannenheid en hoge verwachtingen ombuigt naar mindfulness, rust en ruimte. 

Hoe je een NLP mindset ontwikkelt en ontspannen positief in je kracht blijft.

Hoe je bij thuiswerken de situatie ontspannen naar je hand zet en het resultaat bereikt dat je wilt.

Je wilt effectiever worden

Door met NLP je communicatie te optimaliseren ga je anderen eenvoudig meenemen in jouw ideeën. Je wilt geen technieken leren, maar echte veranderingen realiseren.

Je leert hoe je in je eigen woorden en in gewoon Nederlands oplossingen vindt voor alledaagse uitdagingen. Het resultaat is dat je iedereen in elke situatie zelfverzekerd en assertief overtuigt.

Je wilt het samen doen

Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen, maar gelukkig hoef je het niet alléén te doen! Nieuwe communicatie oefen je het best samen in een groep met gelijkgestemden.

Theorie bestudeer je gewoon thuis via uitgebreide professionele video cursussen. Het oefenen doe je in wekelijkse live sessies met maximaal tien gelijkgestemde deelnemers.

Ontwikkel je overtuigingskracht en bereik wat je wilt!

Bij het thuiswerken moet je als professional naast je zakelijke werkzaamheden ook omgaan met kinderen en een partner die om aandacht vragen. Je mist de sociale interactie die je op kantoor wel had. Je kunt geen kant op. Je wilt alles onder controle houden en blijvende veranderingen teweeg brengen. Deze cursus Mindfulness met NLP geeft je alle handvatten.

Met 'Mindfulness met NLP' zul je:

Jezelf vrij voelen, jezelf meer laten zien, dichter bij jezelf komen en jezelf helemaal oké vinden.Regisseur zijn van je eigen stemming en emoties. Spontaner worden in je relaties, werk en leven.Plezier beleven aan het voeren van besprekingen en naar buiten treden met je mening en ideeën.Groeien in uitstraling, stemming, energie, charisma, overtuigingskracht en vastberadenheid.In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

'Mindfulness met NLP' is een groepstraining op afstand.

Persoonlijk contact

Het ontwikkelen van ruimte en overzicht gaat het makkelijkst met de combinatie van persoonlijk contact en goed onderbouwde theorie en oefeningen. Je wilt dit in je eigen omgeving, tijd en tempo doen. Daarom doe je Mindfulness met NLP.

Doorlopend starten

Je kunt elk moment starten en je eigen tijd en tempo bepalen. Bij elk onderdeel kun je vragen stellen aan mij en andere deelnemers. De Live NLP Sessies volg je samen met andere deelnemers. Dit is de plek waar je samen oefent en van elkaar leert.

Wekelijkse sessies

'Mindfulness met NLP' duurt twee maanden. In deze periode volg je acht Live NLP Sessies waarin je mij en de andere deelnemers ontmoet. Tegelijk volg je de professionele online NLP videocursus met alle theorie, inzichten, technieken en oefeningen.

Training-Coaching 3.0

Deze belangrijke innovatie verandert definitief onze kijk op persoonlijke training en coaching.

Theorie bestudeer je nu gewoon thuis in je eigen tijd en tempo. Super gedetailleerd en zo vaak te herhalen als je wilt.Je oefent je nieuwe kennis met andere deelnemers nu verspreid over een aantal maanden in wekelijkse live sessies.Je logt nu iedere week een uur in om samen met je professionele coach aan je thema's te werken. Veilig en vertrouwd.Ontwikkel een NLP mindset en alles zal veranderen.

Hoe wil je veranderen?

'Mindfulness met NLP' is een NLP-training, Mindfulness-training, assertiviteitstraining, communicatietraining en persoonlijke ontwikkelingstraining in één. 

In de Live NLP Sessies oefen Je immers effectief alle thema's die bij jou en de andere deelnemers spelen! Je leert hoe je in je eigen woorden blijvende veranderingen realiseert. 

Heel praktijkgericht en direct toepasbaar in je werk en leven.

Dit leer je in 'Mindfulness met NLP':

  • Beperkingen loslaten en ombuigen naar krachtige stemmingen.
  • Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
  • Assertief en daadkrachtig optreden en beslissingen nemen.
  • Verbluffende inzichten over hoe je alles wél voor elkaar krijgt.
  • Effectief communiceren en je autoriteit en charisma verbeteren.
  • Een positieve impuls geven aan je werk, carrière, relatie en leven.

In wekelijkse Live NLP Sessies heb je persoonlijk contact met andere deelnemers en jouw trainer Jos Verheijden .

Start vandaag met je training

Je opent alle cursussen en Live NLP Sessies in de Lead2Flow Academy.

Je kunt op elk moment instappen en direct aan jezelf werken. De Live NLP Sessies en de professionele cursussen lopen continu door. Je kiest zelf wanneer je inlogt. De Live Sessie zijn op een vast tijdstip.

 


Ontwikkel je eigen potentieel

Veel zelfstandigen en professionals benutten niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt.

Als je jezelf een professionele training gunt, dan neem je heel andere beslissingen.

  


Investeer altijd eerst in jezelf

Je volgt 8 live oefensessies. Als je niet live aanwezig kunt zijn dan kijk je binnen een week de opname terug. In vakanties zijn er geen Live Sessies maar kun je wel de online cursus volgen.

De kosten bedragen slechts: €560 (excl 21% btw) voor 2 maanden cursus en 8 Live NLP Sessies van 1 uur.


Wil je mindfulness ervaren én NLP leren?