Individuele Personal Coaching Jos Verheijden

Individuele Personal Coaching

Met Personal Coaching kom je volledig in je kracht.

Individuele Personal Coaching is voor ondernemers, directeuren, zelfstandigen en professionals die willen aanpakken en met professionele ondersteuning heel gericht en intensief aan zichzelf willen werken.

Met Personal Coaching bereik je wat je wilt.

Leiderschap ontwikkelen

Leiderschap gaat over hoe je mensen en situaties kunt veranderen. Dit begint uiteraard bij jezelf. In Personal Coaching werk je heel gericht aan de issues die je in je werk en leven tegenkomt. Je werkt heel gericht aan je persoonlijke ontwikkeling.

Gezonde balans vinden

In elke organisatie en relatie ontstaat een balans. Het is de vraag of deze balans jou versterkt of verzwakt. Om een nieuwe balans te vinden is het belangrijk om eerst je eigen positie helder te hebben. Wie ben je? Waar sta je? Hoe stel je jezelf op?

Van het leven genieten

Veel ondernemers en managers hebben ‘alles’ bereikt, maar kunnen er niet van genieten. Dit heeft niets met ontevredenheid te maken: Het gaat er om dat je het contact met jezelf bent kwijtgeraakt. Je bent vergeten wat voor jou écht belangrijk is.

Burnout aanpakken

Een burnout ontstaat alleen als je langdurig en ver over je grenzen heen gaat. Je moet jarenlang alle symptomen en waarschuwingen negeren. Je weet al heel lang dat je iets moet doen. Alleen door anders te denken en werken kom je er weer uit.

Spreekangst loslaten

Spreekangst is de meest voorkomende sociale angst. Ook onder managers en ondernemers! Er zijn vele oorzaken mogelijk. Spreekangst kan een echte fobie zijn, een communicatie-probleem, maar ook het gevolg van traumatische ervaringen.

Overtuigingskracht versterken

Met name in leidinggevende en projectmatige functies is overtuigingskracht doorslaggevend voor je succes. Het enthousiasmeren en inspireren van (project-) medewerkers is een kwaliteit die je kunt ontwikkelen. Net als charisma en authenticiteit.

Wil je meer in je kracht en leiderschap komen?

Natuurlijk heeft het aanpakken van concrete uitdagingen je prioriteit. Daar beginnen we mee.

Om blijvende veranderingen te realiseren is het zinvol om jezelf ook op een dieper niveau te ontwikkelen.

Groeien in leiderschap is een proces en komt van binnen uit. Daarom werk je over een langere periode aan je persoonlijke ontwikkeling.

Je gaat meer op je intuïtie en kracht vertrouwen.

Zo bereik je het resultaat dat jíj wilt.

Met name bij complexere thema's is individuele personal coaching de beste aanpak. Je gaat:


  • Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
  • Sociale angsten loslaten en assertief voor jezelf opkomen.
  • Omgaan met faalangst, onzekerheden en tegenslagen.
  • De meest gezonde balans vinden tussen werk en privé.
  • Niet richten op problemen maar op kansen en mogelijkheden.
  • Persoonlijke kracht, doelgerichtheid en motivatie verbeteren.

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ervarings-deskundige professional

Ik heb zelf een burnout, sociale angsten, paniek-aanvallen en gezondheid problemen gehad en overwonnen. Iedere keer moest ik een oplossing vinden.

Daarom weet ik nu exact wat wel en wat niet werkt. Dat maakt mijn aanpak uniek.Mijn aanpak is geheel gericht op jóu

Zo nu en dan kun je de hulp van een professionele coach goed gebruiken. Met name als je onzekerheid ervaart, even vastloopt of voor grote uitdagingen staat.

Je krijgt met Personal Coaching weer snel grip op je werk en leven.Combineer coaching met online cursussen

Wil je geen kostbare reistijd verliezen? Kun je niet (ver) reizen of ben je op reis?

Dan is mijn Personal Coaching de perfecte oplossing voor jou. Je plant zelf de coaching in en je logt in vanaf je werkplek of huis.In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Deskundige senior coach

Met Individuele Personal Coaching werk je heel gericht aan jouw thema’s en leerdoelen. We gaan het samen doen: Jij bent deskundig op jouw thema’s en ik ben deskundig op de instrumenten die we kunnen inzetten om jouw doel te realiseren.

Vooraf heb je eerst een telefonische intake.

Methodieken die werken

Ik werk op basis van veilige en verantwoorde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, SMD, Hypnotherapie, EMDR, EFT en Lichaamsbewustzijn.

Veilig en vertrouwd.

Combineer met training

De coaching gaat telefonisch vanaf je eigen huis of werkplek. Je verliest dus geen kostbare reistijd en je plant de wekelijkse sessies vooruit in je agenda.

Tegelijk volg je, op het moment dat jou het beste past, specifieke professionele cursussen in de Lead2Flow Academy.

Gun jezelf een professionele senior personal coach!

Haal jij er uit wat er in zit?

Veel directeuren en professionals benutten niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt. Omdat dat meestal op het werk is, schieten hun privé leven, relatie en kinderen erbij in.

Doe je wat het beste werkt?

Directeuren en professionals die zichzelf een Personal Coach gunnen, nemen heel andere beslissingen en gaan ontspannen door het leven. Ze weten wat hun persoonlijke missie is en waar ze energie van krijgen. Maar het belangrijkste is: Ze handelen er ook naar!

Ps. Als voor jou alleen de beste goed genoeg is:

Ik verzorg alle coaching zélf!

Je hebt geen reistijd; de coaching is op afstand.

Omdat iedere coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Zelfs expats weten me te vinden.

Dus waar je ook woont of vandaan komt; je weet me te vinden! We werken immers meestal op afstand!Binnen een week aan je ontwikkeling werken.

De kosten voor professionele Personal Coaching bedragen €1161 per zes uur excl. 21% btw.

Je kunt meestal binnen een week starten en je hoeft de deur niet meer uit om grondig en structureel aan jezelf te werken (de coaching kan telefonisch met of zonder beeld).Wil je volledig in je kracht en leiderschap komen?

De eerste stap is om een persoonlijke intake met mij in te plannen.
arrow_drop_up arrow_drop_down