Burnout GroepsCoaching

Als je in een veilige groep-setting jouw burn-out wilt overwinnen en je weer écht in je kracht wilt staan.

In Burnout GroepsCoaching leer je samen en van elkaar om je burn-out definitief los te laten.

In een veilige sociale omgeving herstel je sneller en definitief van je burn-out.

Je leert om écht op jezelf te vertrouwen en om onafhankelijk en vrij je eigen leven te leven.

Wil je gelijkgestemden ontmoeten en samen je burn-out overwinnen?

Een belangrijke oorzaak van burn-out is je overtuiging dat je alles alleen moet oplossen, dat je geen hulp mag vragen en dat je jezelf niet kwetsbaar of afhankelijk mag opstellen.

Bij het herstellen van burn-out helpt het enorm om te ontdekken dat je hierin niet de enige bent. Dat je leert om hulp te vragen. Dat hulp vragen juist heel krachtig is. En dat jezelf kwetsbaar opstellen de sleutel tot perfecte relaties is.

Om te leren om weer op je intuïtie en gevoel te durven vertrouwen, is het belangrijk om dit in een veilige omgeving te oefenen. Ik ga je daarbij helpen.

Gun jezelf een professioneel burn-out traject!

Met name bij uitdagingen als perfectionisme, controle-gedrag, stress, werkdruk, assertiviteit, sociale angsten en onzekerheden is professionele Burnout GroepsCoaching de beste aanpak naar herstel.  Je gaat:

  • Oude patronen en structuren definitief doorbreken.
  • Trauma's, sociale angsten en onzekerheden loslaten.
  • Bewijsdrang, perfectionisme en controlegedrag loslaten.
  • Omgaan met faalangst, onzekerheden en tegenslagen.
  • De meest gezonde balans vinden tussen werk en privé.

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Intensief contact met alle aandacht voor jou.

Omdat de kern van je burn-out in alle facetten van je werk en leven aanwezig is, kiezen we samen voor een brede aanpak met meerdere werkvormen en methodieken. Je privacy en veiligheid staan altijd voorop.

Lead2Flow Academy

De oefeningen, theorieën en meditaties in mijn Lead2Flow Academy gebruik je als basis voor je herstel. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om te herstellen.

Community Support

In de besloten community kun je mij en andere deelnemers continu vragen stellen. Je kunt ook op onderwerp zoeken, zodat je altijd antwoord op je vragen krijgt.

Live Q&A sessies

Je kunt naar behoefte inloggen bij een live Q&A sessie (groeps-coaching). Je kunt zelf vragen stellen of leren van de vragen van andere deelnemers.


Podcast

In mijn podcast ‘Burnout te slim af’ herken je jouw thema’s en uitdagingen (hij is gebaseerd op coaching issues). Deze inzichten gebruik je weer in de cursussen, oefeningen en community. 

Je eigen omgeving

In je werk en leven spelen alle ‘triggers’ die jouw onderliggende thema’s activeren. Hier ligt dus zowel de uitdaging als de oplossing van je burn-out. Hier pas je jouw nieuwe inzichten toe.

Optionele Coaching

Optioneel boek je extra uren individuele coaching waarbij je 1-op-1 met mij werkt. Dit is verstandig als je thema's complexer blijken te zijn dan je dacht. Alles voor een optimaal en veilig resultaat.


Dit levert een groepstraject jóu op:

Je leeft je ideale leven

Je bent weer onafhankelijk en vrij om je eigen pad te volgen in werken en leven.

Je leeft je missie

Je hebt je missie, bijdrage en drijfveren helder en je leeft en handelt ernaar.

Je leeft met passie

Vanuit rust en ruimte maak je keuzes waarmee je in flow komt en je passie leeft.

Je hebt overzicht

Je hebt een nieuwe leefstijl ontwikkeld die echt bij je past en energie geeft.

Je bent in het moment

Je doet ontspannen je ding en geniet van de vrijheid om het op jóuw manier te doen.

Je delegeert meer

Je kunt makkelijk delegeren en jezelf focussen op wat bij jouw kwaliteiten past.
Jos houdt het luchtig
Jos is een fijne coach, qua persoon erg prettig, kundig en houdt ervan om zaken luchtig te houden. Dat is prettig in een traject waarbij je geconfronteerd wordt met jezelf.
Annie, Manager

Jos is een pure vakman

Jos verstaat de kunst om de dingen luchtig te brengen, maar ondertussen wel helemaal bij je te laten landen. Jos is een vakman pur sang en een mooi mens!
Niels, directeur-eigenaar
Jos motiveert je
Geweldig hoe Jos met zijn rust en vakmanschap je weet te motiveren en je je eigen oplossingen laat vinden. Het is een mooi avontuur. Een hele goede investering in jezelf.
Marc, Software Engineer
Jos is een zeer bekwame trainer
Een cadeau voor mijzelf, dit traject! Jos heb ik leren kennen als een ZEER bekwame coach, zowel qua theorie als in de sessies. Prettig dat je de theorie thuis bestudeert en in de coaching gebruikt.
Karin, Teamleider

Wil je veilig en vertrouwd jouw burn-out overwinnen?

Direct starten met GroepsCoaching.

Jouw traject van Burnout GroepsCoaching is bedoeld om snel en definitief te herstellen van je burn-out en door te groeien naar de beste authentieke versie van jezelf.

Je volgt de cursussen in de Lead2Flow Academy zelfstandig en in je eigen tijd en tempo. In de community en live Q&A sessies wordt je door mij en gelijkgestemde deelnemers (hoogopgeleide ondernemende professionals) ondersteund en aangemoedigd.

Je kunt op elk moment starten met je herstel en je hoeft de deur niet uit om grondig en structureel aan jezelf te werken. Je bent al snel weer redelijk fit om te starten met re-integreren.

Bij een grondige aanpak doorloop je het herstel- en groeiproces van burn-out tot authentiek jezelf zijn in zo'n 6-9 maanden.Jouw investering om snel te herstellen

Jouw Burnout GroepsCoaching traject omvat:

Levenslang toegang tot de Lead2Flow Academy.
Levenslang toegang tot de community.
Levenslang toegang tot de live Q&A sessies.
Levenslang toegang tot de podcast.
Re-integreren in je eigen omgeving.

Je investering bedraagt slechts: €1400 (excl 21% btw)


Als je thema's te complex of te persoonlijk zijn voor de live Q&A sessies of community, dan kun je altijd 1-op-1 coaching bijboeken à €1000 voor vijf uur (excl 21% btw).Ps. Als voor jou alleen het beste goed genoeg is:

Ik verzorg alle coaching zélf!

Mijn Burnout GroepsCoaching is gericht op ondernemers, zelfstandigen, managers en hoogopgeleide professionals die hun burn-out grondig willen aanpakken en met professionele ondersteuning intensief aan zichzelf willen werken om een nieuwe gezondere balans te vinden.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Burnout Coaching en Burnout GroepsCoaching?

Bij Burnout Coaching werk je 1-op-1 met mij als coach. De individuele coaching is leidend en wordt ondersteund met de cursussen in Lead2Flow Academy (waardoor je veel minder uren coaching nodig hebt dan zonder de cursussen).

Bij Burnout GroepsCoaching volg je zelfstandig en in je eigen tijd en tempo de professionele cursussen in de Lead2Flow Academy. Je wordt ondersteund door de andere deelnemers in de Community en de Live Q&A Groep-Sessies met mij als coach.

Hoe maak ik de keuze tussen individuele Coaching en Groeps-Coaching?

Beide trajecten hebben hetzelfde einddoel: Dat je volledig herstelt van je burn-out klachten én doorgroeit naar de beste authentieke versie van jezelf.
Het ene traject is niet minder dan het andere. Het is anders:

Bij individuele coaching houd ik het tempo erin en kan ik heel gericht doorpakken naar de kern.
Bij groepscoaching wordt er meer van je eigen initiatief en vastberadenheid verwacht. Je moet meer zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen: De deelnemers in de community motiveren en stimuleren elkaar en houden elkaar accountable voor de energie en tijd die je in je herstel stopt.

Individuele coaching is noodzakelijk bij complexe uitdagingen, zware (ontwikkelings-)trauma's en gevoelige onderwerpen die je niet in een groep wilt of kunt bespreken.

Bij beide trajecten kun je altijd extra uren individuele coaching bijboeken.

Tijdens de intake geef ik sowieso advies over welk traject het beste bij jou past.

Wordt de coaching vergoed door een verzekering?

Vrijwel al mijn cliënten komen uit een zakelijke context waarbij het bedrijf de investering in coaching draagt. De (volledig aftrekbare) kosten worden door het (eigen) bedrijf betaald. De btw is uiteraard verrekenbaar.

Soms vergoed een arbeidsongeschiktheids-verzekering de kosten. Dat verschilt per verzekeraar.
De ziektekostenverzekering zal de kosten niet vergoeden.

Waarom zijn de vermelde prijzen exclusief btw?

Dat is omdat voor vrijwel al mijn cliënten de kosten door de zaak vergoed worden. Die kan de btw verrekenen, waardoor de prijs inclusief btw niet relevant is.

Voor particulieren geldt dat ze de btw wél zelf moeten betalen. Dat is hoe ons belastingsysteem werkt.