arrow_drop_up arrow_drop_down
14 oktober 2018 

Creëer je eigen ruimte bij burnout

Je eigen ruimte creëren is voor iedereen super belangrijk. Als je dat te weinig doet, kun je daar zelfs burnout van worden. In mijn nieuwste documentaire over oorzaken, risico’s en gevolgen van burnout zie je hoe Ewald zijn eigen ruimte gecreëerd heeft om uit zijn burnout te komen. Ruimte creëren zal voor iedereen iets anders betekenen. Voor de een is het tijd voor jezelf nemen, voor de ander is het afstand nemen en voor weer een ander is het kiezen om leuke dingen te doen. Onderzoek wat voor jou het beste werkt en neem actie (maar kijk eerst naar de documentaire):

Ik ben een groot voorstander om continu je eigen ruimte te creëren. Behalve dat het fijn is voor jezelf en anderen, voorkom je ook vervelende sitiuaties, conflicten, uitstelgedrag en zelfs burnout. In mijn coaching leer jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen en moeitleoos je eigen ruimte te creëren. Kijk eens wat dit voor jou kan opleveren.

Over de schrijver
Jos Verheijden is ervaringsdeskundige senior Burnout Trainer & Coach en helpt ondernemers, MKB-directeuren, zelfstandigen en hoog opgeleide professionals bij het voorkomen en herstellen van burnout symptomen en gerelateerde klachten zoals stress, sociale angsten, uitstelgedrag, werkdruk, onzekerheid, overspannenheid, communicatie en leiderschap. Jos wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doet hij via zijn coaching, training, vlogs, blogs, interviews en documentaires.
Reactie plaatsen

Volg de gratis workshop: "Ik wil/moet* veranderen"